top of page

Welkom op de website van Grinta kinesitherapie!

Grinta is de zelfstandige praktijk van kinesist Sem Bras in Buizingen.

De praktijk is opgestart in december 2018. Sinds oktober 2021 is Roxane Ost er deeltijds bijgekomen ter versterking. Sem en Roxane zijn allebei gespecialiseerd in sportrevalidatie, maar ook voor algemene kinesitherapie kan je in de praktijk terecht.  

Sem: 

"Enkele jaren geleden studeerde ik af aan de VUB als kinesist met specialisatie in de sportkinesitherapie. Na een stevige opknapbeurt van de voormalige Eric Wouters Sport winkel ben ik eind 2018 gestart met mijn eigen praktijk: Grinta kinesitherapie!"

 

"Door te werken in revalidatiecentrum Inkendael en bij twee zelfstandige praktijken (Peter Laus en Bavo Maton) heb ik voordien al redelijk wat ervaring opgedaan als kinesist. Dit zowel op vlak van algemene kinesitherapeutische behandelingen (voor jong en oud), als op vlak van sportrevalidatie (van recreatieve tot semi-professionele en professionele sporters). Dit zet ik nu verder bij Grinta, waarbij ik de focus leg op op behandeling op maat en persoonlijke aanpak."

"Als voormalig discuswerper was ik zelf veel bezig met verschillende soorten trainingsmethodes. Nu stel ik trainingsschema's ter blessurepreventie op voor andere atleten. Dus ook voor personal coaching kan je bij mij terecht. Ik werk hiervoor bijvoorbeeld samen met SpartaNova om screenings af te nemen voor blessurepreventie."

Roxane:

"In 2021 behaalde ik mijn diploma als Master in de Revalidatie-wetenschappen en Kinesitherapie, met als afstudeerrichting sportkinesitherapie. Na mijn stage ging ik deeltijds aan de slag bij Grinta." 

 

"Momenteel specialiseer ik mij verder in de manuele therapie. Bij mij kan je terecht voor de revalidatie van zowel sportletsels als niet sport-gerelateerde letsels. Verder help ik je graag met pre- en postoperatieve revalidatie en aandoeningen van de wervelkolom en extremiteiten."

 

"Buiten de praktijk kan je mij vinden op het volleybalveld van Beruvoc Halle, of al lopend door de straten in de buurt."

IMG_20181209_162943.jpg
WhatsApp Image 2022-10-28 at 20.28.08.jpeg
bottom of page