Welkom op de website van Grinta kinesitherapie!

Grinta is de zelfstandige praktijk van kinesist Sem Bras in Buizingen,

gespecialiseerd in algemene kinesitherapie en sportrevalidatie.

IMG_20181209_162943.jpg

Door te werken in revalidatiecentrum Inkendael en bij twee zelfstandige praktijken (Peter Laus en Bavo Maton) heb ik al redelijk wat ervaring als kinesist. Dit zowel op vlak van algemene kinesitherapeutische behandelingen (voor jong en oud), als op vlak van sportrevalidatie (van recreatieve tot semi-professionele en professionele sporters). Met deze leerrijke ervaringen op zak hoop ik nu mijn eigen praktijk te kunnen uitbouwen, met focus op behandeling op maat en persoonlijke aanpak. 

Enkele jaren geleden studeerde ik af aan de VUB als kinesist met specialisatie in de sportkinesitherapie. Sindsdien was het mijn droom om ooit mijn eigen praktijk te kunnen opstarten. Na een stevige opknapbeurt van de voormalige Eric Wouters Sport winkel is het zover. Ik heb er recent mijn eigen kinesistenpraktijk geopend: Grinta kinesitherapie!

IMG_20181209_165755.jpg
IMG_20181209_170738.jpg
Atleten OEH-47-2.jpg

Als discuswerper ben ik zelf veel bezig met verschillende soorten trainings- methodes. Ik stel ook trainingsschema's ter blessurepreventie op voor andere atleten. Dus ook voor personal coaching kan je bij mij terecht. Ik werk hiervoor bijvoorbeeld samen met SpartaNova om screenings af te nemen voor blessurepreventie.

logo_56128105.jpg